top of page

In deze podcast spreekt Dennie van Diesen in de Samen Sterker podcast met doorbraakcoach Michiel van der Pols. Hij vertelt over zijn levensreis van officier van het Korps Mariniers naar doorbraakcoach. Van de doorbraak op missie naar de doorbraak in je binnenwereld. Ze spraken over het belang van jezelf zijn in hoog-risico beroepen. In

Ik was te gast in de 'De Endex Podcast' van Patrick Scholten. We hebben het onder andere over mijn tijd bij de krijgsmacht, de uitzending naar Irak, maar ook over wat ik tegenwoordig doe als doorbraakcoach. We bespreken de weg die ik heb afgelegd van militair naar coach uitvoerig en ook het boek De Doorbraak komt aan de orde.

In het magazine XRcise - een uitgave van de BBTV (vakbond voor jonge beroepsmilitairen) - staat in de editie augustus 2021 een uitgebreid artikel over mijn werk als doorbraakcoach. Je kan het artikel hier gratis lezen.

Wesley Glasmacher heeft een doorbraaksessie bij me gedaan. Vervolgens was ik te gast in zijn podcast. Wesley deelt zijn ervaringen van de doorbraaksessie en ik vertel over mijn eigen zoektocht en mijn werk als doorbraakcoach. Het was een mooi diepgaand gesprek over diverse thema's van het leven. 

151920851_2850336291900387_8883292745597

In de ParaVisie van februari 2021 staat een artikel wat Linda en ik samen geschreven hebben. Het gaat over onze ontmoeting en onze (ziels-)liefde. Je kan het artikel hier gratis lezen.

logo-jouw-persoonlijke-groei.jpg

Martijn van het online platform 'jouw persoonlijke groei' deed een doorbraaksessie en deelde zijn persoonlijke ervaringen met de sessie hier

'Wat Bezielt Jou?' - Interview met Michiel van der Pols over wat hem bezielt om zijn leven als marinier, en later stadsmarinier, volledig om te gooien om doorbraakcoach te worden, zodat mensen gaan leven vanuit hun hart.

144027812_1550942085099523_3416158875115

Bij Omroep V (Veteranen) mocht ik vertellen over mijn persoonlijke reis, het boek De Doorbraak én het coachverzamelplatform www.afhangen.nu

 

KLIK HIER VOOR DE UITZENDING

Afbeelding1.png

Ik was te gast bij de podcast 'Wat is ziekte volgens...' van Paula Smit.

 

KLIK HIER VOOR DE PODCAST

Michiel-van-der-Pols.jpg

Ik was te gast bij Radio Rijnmond om te spreken over het boek 'De Doorbraak'.

 

KLIK HIER VOOR DE UITZENDING

Te gast bij de podcast van Sixstarleadership.

 

Te beluisteren op alle podcastkanalen en hier op YouTube.

 

Te gast bij de podcast van Yara Hannema -'Wie ben ik echt?'

 

Te beluisteren op alle podcastkanalen en hier op YouTube.

 

Michiel-van-der-Pols.jpg

Ik was te gast bij Radio Rijnmond om te spreken over mijn vorige werk als stadsmarinier bij de gemeente Rotterdam. 

 

KLIK HIER VOOR DE UITZENDING

IMG_20190223_210246_547.jpg

Ik was te gast in de uitzending "iedereen verlicht" op NPO 2 van 7 april 2019 (start op 9 minuten):

 

KLIK HIER VOOR UITZENDING GEMIST

0.jpg

In de ParaVisie van april 2019 staat mijn blog "Van elitemilitair naar Zweefteef" gepubliceerd.

IMG_3440.JPG

In de ParaVisie van november 2018 staat mijn blog "Mijn Zielenreis"gepubliceerd. Je leest het artikel gratis hier.

Twee bijzondere verhalen van twee oud-mariniers met elk hun eigen reis. Ik ga in gesprek met Don Jeninga en Herman Gorter. 

bottom of page