top of page

ALLES OP TAFEL PODCAST - 2

Ik was wederom te gast bij Charly Lownoise (Ramon Roelofs) en sprak dit keer over het boek 'De Doorbraak' en spirituele ervaringen.

ONTWIKKELINGEN BINNEN DEFENSIE EN VEILIGHEID

In een drieluik spreek ik met Ernie van Gorp en Rolf Waltenberg Donkel over diverse onderwerpen aangaande mentale gezondheid binnen de hoog-risico sector.

ALLES OP TAFEL PODCAST

Ik was te gast bij Charly Lownoise (Ramon Roelofs) en sprak over het boek 'ik zweer trouw' en mijn persoonlijke reis. 

WIJSDOM PODCAST

Ik was te gast bij Sanae Orchi en sprak over het boek 'ik zweer trouw' en mijn persoonlijke reis. 

Screenshot_20240214_084909_Spotify.jpg

PODCAST DE BALANSKLINIEK

 

Samen met voormalig psychiater Bram Bakker praat ik openhartig over 'oud zeer' bij geüniformeerden, mijn eigen oud zeer en hoe ik als doorbraakcoach (oud-)collega's mag helpen emotionele blokkades te doorbreken. Je beluistert de podcast hier.

PARAVISIE MAGAZINE JANUARI 2024

We denken dat de wereld verandert. Dat het zachter, vrouwelijker, minder hiërarchisch wordt. Toch zijn er in de samenleving nog bolwerken waarin oude machtsstructuren zich handhaven. Het leger is daar één van, hoewel ook hier barstjes zichtbaar zijn. Oud-marinier Michiel van der Pols (46): “Slechts wanneer de geüniformeerde ruimte krijgt voor authenticiteit in denken en doen, kan hij zijn dienstbaarheid optimaal etaleren.” Je leest het artikel hier.

SCHERPSCHUTTERS

Dit is een diepgaand en open gesprek waarbij we vooral het spanningsveld van het jezelf zijn in een uniforme wereld op tafel leggen en bespreken.

Sven Burgers & Michiel van der Pols.png

PODCAST DE ZACHTE STEEN

Ik spreek wekelijks met Sven Burgers over diverse thema's aangaande de mentale gezondheid in de hoog-risico sector. Daarbij schromen we niet om van gebaande paden af te wijken, kritisch naar heilige huisjes te kijken en de weerstand op te zoeken. Dit alles met als doel om de de zorg voor onze mensen in de frontlinie van onze samenleving en daarbuiten te verbeteren.

Podcast over de relatie tussen mentale problemen in het volwassen leven.png

PODCAST VOED DE VEERKRACHT

In deze podcast spreek ik met Marianne Vanderveen-Kolkema van ACE Aware NL over het boek 'ik zweer trouw' en de relatie tussen ongunstige ervaringen en mentale problemen bij geüniformeerden.

 

De podcast beluister je hier 

INNER MAGIC PODCAST

Voor de tweede keer ben ik te gast in de podcast van Patrick Scholten. We spreken over het boek 'ik zweer trouw' en wat het betekent om werkelijk trouw te zijn aan jezelf.

20230824_101712.jpg

QUA PATET ORBIS MAGAZINE

Voor het lijfblad van het Korps Mariniers heb ik een artikel mogen schrijven over het belang van het trouw zijn aan jezelf in een uniforme wereld. 

 

Je leest het artikel hier

IMG-20230908-WA0001.jpg

PODCAST GRIJS GEBIED

Rotterdammer Wesley Kassels nodigde mij voor de podcast "Grijs Gebied' uit om me uit te spreken over het complexe en gevoelige thema van trouw zijn aan jezelf in een wereld waaraan je trouw gezworen hebt. Wat volgde was een bloedeerlijk verhaal. Over mezelf, over wat ik zie, voel en denk. 

Je beluistert de podcast hier.

SAMEN STERKER PODCAST

In deze podcast spreekt Dennie van Diesen in de Samen Sterker podcast met doorbraakcoach Michiel van der Pols. Hij vertelt over zijn levensreis van officier van het Korps Mariniers naar doorbraakcoach. Van de doorbraak op missie naar de doorbraak in je binnenwereld. Ze spraken over het belang van jezelf zijn in hoog-risico beroepen. 

DE ENDEX PODCAST

Ik was te gast in de 'De Endex Podcast' van Patrick Scholten. We hebben het onder andere over mijn tijd bij de krijgsmacht, de uitzending naar Irak, maar ook over wat ik tegenwoordig doe als doorbraakcoach. We bespreken de weg die ik heb afgelegd van militair naar coach uitvoerig en ook het boek De Doorbraak komt aan de orde.

PODCAST CHAT WITH WES

Wesley Glasmacher heeft een doorbraaksessie bij me gedaan. Vervolgens was ik te gast in zijn podcast. Wesley deelt zijn ervaringen van de doorbraaksessie en ik vertel over mijn eigen zoektocht en mijn werk als doorbraakcoach. Het was een mooi diepgaand gesprek over diverse thema's van het leven. 

151920851_2850336291900387_8883292745597

In de ParaVisie van februari 2021 staat een artikel dat Linda en ik samen geschreven hebben. Het gaat over onze ontmoeting en onze (ziels-)liefde. Je kan het artikel hier gratis lezen.

logo-jouw-persoonlijke-groei.jpg

Martijn van het online platform 'jouw persoonlijke groei' deed een doorbraaksessie en deelde zijn persoonlijke ervaringen met de sessie hier

WAT BEZIELT MICHIEL?

Interview met Michiel van der Pols over wat hem bezielt om zijn leven als marinier, en later stadsmarinier, volledig om te gooien om doorbraakcoach te worden, zodat mensen gaan leven vanuit hun hart.

144027812_1550942085099523_3416158875115

Bij Omroep V (Veteranen) mocht ik vertellen over mijn persoonlijke reis, het boek De Doorbraak én het coachverzamelplatform www.afhangen.nu

 

KLIK HIER VOOR DE UITZENDING

Afbeelding1.png

Ik was te gast bij de podcast 'Wat is ziekte volgens...' van Paula Smit.

 

KLIK HIER VOOR DE PODCAST

Michiel-van-der-Pols.jpg

Ik was te gast bij Radio Rijnmond om te spreken over het boek 'De Doorbraak'.

 

KLIK HIER VOOR DE UITZENDING

Te gast bij de podcast van Sixstarleadership.

 

Te beluisteren op alle podcastkanalen en hier op YouTube.

 

In het magazine XRcise - een uitgave van de BBTV (vakbond voor jonge beroepsmilitairen) - staat in de editie augustus 2021 een uitgebreid artikel over mijn werk als doorbraakcoach. Je kan het artikel hier gratis lezen.

Te gast bij de podcast van Yara Hannema -'Wie ben ik echt?'

 

Te beluisteren op alle podcastkanalen en hier op YouTube.

 

Michiel-van-der-Pols.jpg

Ik was te gast bij Radio Rijnmond om te spreken over mijn vorige werk als stadsmarinier bij de gemeente Rotterdam. 

 

KLIK HIER VOOR DE UITZENDING

IMG_20190223_210246_547.jpg

Ik was te gast in de uitzending "iedereen verlicht" op NPO 2 van 7 april 2019 (start op 9 minuten):

 

KLIK HIER VOOR UITZENDING GEMIST

0.jpg

In de ParaVisie van april 2019 staat mijn blog "Van elitemilitair naar Zweefteef" gepubliceerd.

IMG_3440.JPG

In de ParaVisie van november 2018 staat mijn blog "Mijn Zielenreis"gepubliceerd. Je leest het artikel gratis hier.

bottom of page