top of page
Zonsopkomst_edited.jpg

relatietherapie

VOOR- OF ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE?

Ik werk niet op de 'doorsnee' manier. Ik werk met het uitgangspunt dat je pas werkelijk verbinding met de ander kan maken, als je in verbinding met jezelf bent. Als je onvoldoende in verbinding met jezelf bent, is de kans groot dat je een relatie hebt die voorwaardelijk is. Oftewel; je denkt dat de ander jou iets geeft, wat je niet in jezelf kan vinden (en andersom). Is die verbinding met jezelf er wél, dan ben je niet afhankelijk van de ander en kan de ander een prachtige bonus in je leven zijn.

 

Ik schreef er een blog over.

 

De coaching is erop gericht te onderzoeken in hoeverre er tussen jullie sprake is van een voorwaardelijke liefde en wat die voorwaarden dan zijn. Wat geef jij aan de ander en wat geeft de ander aan jou wat je niet bij jezelf vindt?

 

De coaching is er niet perse op gericht om jullie bij elkaar te houden, maar veel meer om inzicht te krijgen in jezelf én in jullie relatie. Wat houdt jullie bij elkaar? Is het werkelijk liefde of is het iets anders? Is er een wederzijdse behoefte - angst - voorwaarde dat jullie bij elkaar houdt?

 

De relatietherapie bestaat uit een individuele doorbraaksessie voor beide partners. 

> maak een afspraak

20210826_103235.jpg
bottom of page