top of page
city-gc47ca0885_1920_edited.jpg

doorbraak dag

De doorbraaksessie is een intensieve, verhelderende, maar soms ook erg confronterende sessie waarin je veel zelfinzicht krijgt. Soms blijven er vragen over, is nog niet alles gezegd en is er de behoefte om na te praten en samen te reflecteren. Daar leent de doorbraak-dag zich goed voor. Dan hebben we de tijd en ruimte om alles te bespreken. 

kees-streefkerk-moFqN3YP3MQ-unsplash.jpg

We beginnen met de doorbraaksessie. In vier uur tijd krijg je antwoorden op jouw hulpvraag en weet je wat je hebt te doen om de balans in je leven terug te krijgen. De sessie is hard werken, daarom nuttigen we aansluitend bij Grand Café Restaurant Loos een Rotterdamse lunch. Vervolgens maken we een mooie wandeling langs de Maas, naar de Euromast en door het park. We reflecteren op de inzichten die uit de doorbraaksessie zijn gekomen en ik beantwoord alle vragen die je nog hebt. We nemen samen de tijd om álles te bespreken wat besproken moet worden.    

samenvattend...

  • We brengen samen een dag van 09:30u - 16:00u door in Rotterdam

  • De start is een doorbraaksessie

  • We lunchen samen bij Grand Café Restaurant Loos

  • We eindigen de dag met een mooie wandeling langs de Maas en het park bij de Euromast

  • Totale kosten: €750,- (incl.)

€100

INTERESSE?

Klik op onderstaande button om mij een mail te sturen en een afspraak te maken. We maken eerst kennis, daarna beslis jij of we samen verder gaan werken of niet. 

 

bottom of page