top of page

€27,95 (incl. verzending)

Elk moment van de dag zetten militairen, politie- en brandweermensen, handhavers en andere hoog-risico professionals zich in voor de veiligheid van anderen. Zij hebben allen ooit trouw gezworen deze bijzondere taak in veelal risicovolle en complexe omstandigheden uit te voeren, maar enkelen van hen verliezen hierbij zichzelf, omdat ze zoveel gegeven hebben.

 

Michiel van der Pols (1977) leidde de antiterreureenheid van het Korps Mariniers, is uitgezonden geweest naar Irak en heeft zich jarenlang ingezet voor de verbetering van de veiligheid in het hart van de probleemwijken van Rotterdam. It takes one to know one. Nu helpt hij als doorbraakcoach degenen die in dit werkveld vastgelopen zijn zichzelf weer terug te vinden. Op basis van de vele coachgesprekken die hij de afgelopen vijf jaar met hen heeft gehad, deelt hij in dit boek waardevolle en vernieuwende inzichten over hoe psychische problemen in dit bijzondere werkveld geheeld en mogelijk voorkomen kunnen worden.

 

Naast zijn eigen levensverhaal vertellen zeven (voormalig) hoog-risico professionals zelf ook hún verhaal. Zie de foto's hieronder. In combinatie met de vele voorbeelden uit zijn coachpraktijk geeft dit boek een unieke inkijk in dit complexe werkveld en in de ziel van degenen die hier werkzaam zijn. Dit boek is geschreven voor iedereen die begaan, werkzaam of betrokken is bij de krijgsmacht, politie, brandweer of ander hoog-risico beroep en het mentale welzijn van de mens in deze sector belangrijk vindt.

de schrijvers:

de doorbraak

Over mijn eigen zoektocht en de doorbraakmethodiek schreef ik in 2020 het boek De Doorbraak. Ik vertel uitvoerig over mijn periode bij het Korps Mariniers, de ontmoeting met mijn soulmate, spiritualiteit en mijn hernieuwde kijk op het leven. Achter in het boek staan een aantal levensvragen die de kijk op jezelf en de gebeurtenissen in jouw leven zeer positief kan veranderen. 

OMSLAG_DeDoorbraak_VOORKANT.jpg
bottom of page