de doorbraakmethodiek

De doorbraakmethodiek een unieke mix is van psychologie, spiritualiteit en NLP, gecombineerd met flinke dosis no-nonsense en een enorme rugzak aan persoonlijke ervaringen. Het is een snelle en impactvolle methodiek om de dynamiek tussen jouw hoofd en hart beter te begrijpen. Het geeft je zoveel zelfinzicht dat je eigenlijk niet meer anders wilt dan je hart volgen, omdat duidelijk is geworden dat de keuzes vanuit jouw overlevingsstrategie (hoofd) niet altijd de meest gelukkige waren. 

Er is sprake van een doorbraak als je bewust bent geworden van jouw disbalans én weer de weg gevonden hebt naar wie je werkelijk bent. Met die bewustwording help ik je vervolgens met de volgende stappen in je leven om weer volledig jezelf te zijn en daarmee in balans te komen. Na de coaching weet jij wat je te doen hebt om echt jezelf te zijn. Hiermee is jouw doorbraak werkelijk levensveranderend en zeer impactvol.

de mogelijkheden

Al in één doorbraaksessie krijg je al de inzichten die je nodig hebt om jouw balans te herstellen. Vaak kost het veel energie en moeite om oude patronen te doorbreken en echt volledig jezelf te zijn. Zeker in geval van een burn-out of PTSS is een doorbraaktraject dan ook sterk aan te raden. Ik begeleid je dan een aantal maanden lang gedurende jouw proces, waardoor de kans op vooruitgang het grootst is. 

Er zijn meerdere mogelijkheden om deze methodiek te ervaren en zo je eigen doorbraak te realiseren:

doorbraaksessie

In een éénmalige intensieve sessie gaan we samen tot de kern van jouw probleem. Na de sessie weet je wat jouw volgende stap in het leven is!

Drie maanden lang begeleid ik je op jouw innerlijke reis. Dit traject is de meest impactvolle manier om een doorbraak te realiseren.

DE LOCATIE VILLA OUD-WALENBURG

De locatie van doorbraakcoaching is bijzonder: villa Oud-Walenburg. Dit monumentale pand is gelegen in het centrum van Rotterdam op loopafstand van het Centraal Station. De doorbraaksessie vindt plaats in de tuinkamer van dit imposante gebouw.

20200916_125948.jpg

€100

AFSPRAAK MAKEN

Laat onderaan de pagina je gegevens en je bericht achter. Een afspraak hoeft vaak niet lang op zich te laten wachten. Ik werk doordeweeks overdag en 's-avonds. Geef anders meteen wat voorkeursdata door.

 

Tot ziens in Rotterdam!