Zonsopkomst_edited.jpg

DE MOGELIJKHEDEN

De doorbraakmethodiek vormt de basis voor alle coachmogelijkheden. In een doorbraaksessie krijg je de inzichten die je nodig hebt om jouw balans te herstellen, maar het kost vaak veel energie en moeite om oude patronen te doorbreken en echt volledig jezelf te zijn. Zeker in geval van een burn-out of PTSS is een doorbraaktraject dan ook sterk aan te raden. Ik begeleid je dan zes maanden lang gedurende jouw proces, waardoor de kans op vooruitgang het grootst is. 

Er zijn meerdere mogelijkheden om deze methodiek te ervaren en zo je eigen doorbraak te realiseren:

Ga twee weken lang elke dag online aan de slag met dertien diepe levensvragen en leg zo jouw eigen levenspuzzel. 

In een éénmalige intensieve sessie gaan we samen tot de kern van jouw probleem. Na de sessie weet je wat jouw volgende stap is!

DOORBRAAK

TRAJECT

Zes maanden lang begeleid ik je op jouw innerlijke reis. Dit traject is de meest impactvolle manier om een doorbraak te realiseren.

Met een kleine groep werk je drie dagen onder begeleiding en op een unieke locatie aan jouw persoonlijke doorbraak. 

DE LOCATIE VILLA OUD-WALENBURG

De locatie van doorbraakcoaching is bijzonder: villa Oud-Walenburg. Dit monumentale pand is gelegen in het centrum van Rotterdam op loopafstand van het Centraal Station. De doorbraaksessie vindt plaats in de tuinkamer van dit imposante gebouw.

€100

AFSPRAAK MAKEN

Laat onderaan de pagina je gegevens en je bericht achter. Een afspraak hoeft vaak niet lang op zich te laten wachten. Ik werk doordeweeks overdag en 's-avonds. Geef anders meteen wat voorkeursdata door.

 

Tot ziens in Rotterdam! 

 

VIDEO's DOORBRAAKCOACHING

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK