top of page

de doorbraakmethodiek

Met de doorbraakmethodiek leg ik in één sessie de oorsprong, de gevolgen en kenmerken van jouw disbalans bloot. Het wordt duidelijk wanneer je gestopt bent met het luisteren naar je gevoel, waarom je dat destijds deed, wat het je toen bracht en wat het je nu kost. In deze intensieve en diepgaande coachsessie van vier tot vijf uur krijg je een overzicht van je leven en een flinke dosis zelfinzicht. De sessie is een unieke mix is van psychologie, spiritualiteit en NLP, op een no-nonsense manier neergezet en aangevuld met mijn eigen goedgevulde rugzak met persoonlijke ervaringen. Je kan na de sessie beter je eigen gevoel duiden en zelfstandig de stappen in je leven zetten die goed voor je zijn. 

de mogelijkheden

In een doorbraaksessie krijg je de inzichten die je nodig hebt om zelf jouw balans te herstellen. Soms kost het echter veel energie en moeite om oude patronen in je dagelijkse leven te doorbreken en echt volledig je gevoel te volgen. Dan is een traject sterk aan te raden. Je wordt dan een aantal maanden bij jouw proces begeleid, waardoor de kans op vooruitgang het grootst is. Er zijn een aantal mogelijkheden

ervaringen van anderen

Tweeëntwintig mensen die allemaal in een doorbraaksessie een persoonlijke doorbraak hebben gehad, vertellen in het gratis e-book 'Doorbraak Inspiraties' over hun persoonlijke ervaringen tijdens en na hun doorbraaksessie. 

ebook2.png
bottom of page