top of page

de doorbraakmethodiek

De doorbraakmethodiek een unieke mix is van psychologie, spiritualiteit en NLP, gecombineerd met flinke dosis no-nonsense en een rugzak aan persoonlijke ervaringen. Het is een snelle en impactvolle methodiek om de dynamiek tussen jouw hoofd en hart beter te begrijpen. Het geeft je zoveel zelfinzicht dat je eigenlijk niet meer anders wilt dan je hart volgen, omdat duidelijk is geworden dat de keuzes vanuit jouw overlevingsstrategie (hoofd) niet altijd de meest gelukkige waren. 

Er is sprake van een doorbraak als je bewust bent geworden van jouw disbalans én weer de weg gevonden hebt naar wie je werkelijk bent. Met die bewustwording help ik je vervolgens met de volgende stappen in je leven om weer volledig jezelf te zijn en daarmee in balans te komen. Na de coaching weet jij wat je te doen hebt om echt jezelf te zijn. Hiermee is jouw doorbraak werkelijk levensveranderend en zeer impactvol.

de mogelijkheden

Al in één doorbraaksessie krijg je al de inzichten die je nodig hebt om jouw balans te herstellen. Vaak kost het veel energie en moeite om oude patronen te doorbreken en echt volledig jezelf te zijn. Zeker in geval van een burn-out of PTSS is een doorbraaktraject dan ook sterk aan te raden. Ik begeleid je dan een aantal maanden lang gedurende jouw proces, waardoor de kans op vooruitgang het grootst is. 

Er zijn meerdere mogelijkheden om deze methodiek te ervaren en zo je eigen doorbraak te realiseren:

de rode draad

Veel mensen hebben onbewust in hun volwassen leven - soms zelfs tot de laatste adem - nog last van een jeugdtrauma. Dit is de onbewuste reactie als kind op een heftige ervaring waarmee je jouw gevoelswereld beschermd en je gedrag aangepast hebt. Dit heb je als kind vanuit de positieve intentie gedaan om mogelijk toekomstige negatieve emoties te voorkomen. Dit jeugdtrauma ontstaat niet alleen bij heftige ervaringen in de jeugd zoals huiselijk geweld, scheiding, plotseling overlijden in de familie, misbruik, etc., maar kan ook ontstaan uit bijvoorbeeld het gevoel als kind niet gezien, afgewezen of begrepen te worden.

Als we dit aangepaste (overlevings-)gedrag doorzetten in ons volwassen leven is er veelal moeite om emoties te uiten, ons gevoel te volgen en goed in onze eigen behoeftes te voorzien. We zijn verwijderd geraakt van onze essentie en hebben moeite daar trouw aan te zijn. Het is de oorzaak van veel (psychische) problemen in ons leven. Immers, de keuzes die we als volwassene maken en onze reacties op de gebeurtenissen in ons leven, zijn dan gebaseerd op de onbewuste angst die we als kind ontwikkeld hebben. We willen niet meer dat gevoel van afwijzing of onbegrip ervaren.

 

Maar het is een mindf#ck. De negatieve emoties die we als kind met (onbewust) aangepast gedrag proberen te voorkomen, ervaren we juist als we ditzelfde gedrag in ons volwassen leven doorzetten. Het onbegrip en de afwijzing die we als kind van anderen hebben ervaren is in ons volwassen leven veranderd in onbegrip en afkeuring van onszelf. We hebben de buitenwereld leidend gemaakt in de dingen die we doen, niet onze binnenwereld. Het is veelal de dieperliggende oorzaak van burn-out, depressie, verslavingen, relatieproblemen, PTSS, maar ook van lichamelijke klachten zoals migraine en vermoeidheid.

 

Het is niet wat ons overkomt, maar de manier waarop we er reageren wat de oorzaak is van onze (psychische) problemen.

 

Met deze bewustwording hebben we een keuze gekregen in hoe we kunnen reageren op de toekomstige gebeurtenissen in ons leven. Blijf je doen wat je als kind deed? Aanpassen, afsluiten, beschermen en overleven. Of, dicht bij jezelf blijven, openen, uiten, voor jezelf staan en doen wat jij nodig hebt? Ofwel, blijf je jezelf afwijzen of ben je trouw aan jezelf? De sleutel in het herstel en voorkomen van psychische problemen heb je hiermee dus zelf in handen.

 

Dit is waar ik iets voor je kan betekenen. Al in één doorbraaksessie word je bewust van de keuzeopties in joúw leven. Je krijgt zicht op jouw onbewuste aangepaste (overlevings-)gedrag en tot welke problemen dit in jouw leven geleid heeft. Je krijgt ook zicht op hoe je NU de dingen anders kan doen op een manier die goed voor jou is. Ik laat je zien waar jezelf de sleutel voor jouw levensgeluk kan vinden. En als je wilt, begeleid ik je na de doorbraaksessie nog wat langer door zodat jij de opgedane inzichten uit de doorbraaksessie ook daadwerkelijk toepast in je dagelijkse leven. Dát is de doorbraak.

ervaringen van anderen

Tweeëntwintig mensen die allemaal in een doorbraaksessie een persoonlijke doorbraak hebben gehad, vertellen in het e-book 'Doorbraak Inspiraties' over hun persoonlijke ervaringen tijdens en na hun doorbraaksessie. 

Je kan het e-book hier gratis downloaden.

ebook2.png

DE LOCATIE

De locatie van doorbraakcoaching is gelegen aan de Westerstraat 42 in Rotterdam. Dat is vlakbij de Erasmusbrug midden in het historische Scheepvaartkwartier in hartje Rotterdam. Rondom de locatie is genoeg (betaalde) parkeerruimte, het ligt vlakbij parkeergarage Erasmusbrug en zit op loopafstand van metrostation Leuvenhaven. 

Westerstraat 42 - Rotterdam

€100

AFSPRAAK MAKEN

Laat onderaan de pagina je gegevens en je bericht achter. Een afspraak hoeft vaak niet lang op zich te laten wachten. Ik werk doordeweeks overdag en 's-avonds. Geef anders meteen wat voorkeursdata door.

 

Tot ziens in Rotterdam! 

 

bottom of page