top of page

de doorbraakmethodiek

De doorbraakmethodiek een unieke mix is van psychologie, spiritualiteit en NLP, gecombineerd met flinke dosis no-nonsense en een rugzak aan persoonlijke ervaringen. Het is een snelle en impactvolle methodiek om de dynamiek tussen jouw hoofd en hart beter te begrijpen. Het geeft je zoveel zelfinzicht dat je eigenlijk niet meer anders wilt dan je hart volgen, omdat duidelijk is geworden dat de keuzes vanuit jouw overlevingsstrategie (hoofd) niet altijd de meest gelukkige waren. 

Er is sprake van een doorbraak als je bewust bent geworden van jouw disbalans én weer de weg gevonden hebt naar wie je werkelijk bent. Met die bewustwording help ik je vervolgens met de volgende stappen in je leven om weer volledig jezelf te zijn en daarmee in balans te komen. Na de coaching weet jij wat je te doen hebt om echt jezelf te zijn. Hiermee is jouw doorbraak werkelijk levensveranderend en zeer impactvol.

de mogelijkheden

Al in één doorbraaksessie krijg je al de inzichten die je nodig hebt om jouw balans te herstellen. Vaak kost het veel energie en moeite om oude patronen te doorbreken en echt volledig jezelf te zijn. Zeker in geval van een burn-out of PTSS is een doorbraaktraject dan ook sterk aan te raden. Ik begeleid je dan een aantal maanden lang gedurende jouw proces, waardoor de kans op vooruitgang het grootst is. 

Er zijn meerdere mogelijkheden om deze methodiek te ervaren en zo je eigen doorbraak te realiseren:

ervaringen van anderen

Tweeëntwintig mensen die allemaal in een doorbraaksessie een persoonlijke doorbraak hebben gehad, vertellen in het gratis e-book 'Doorbraak Inspiraties' over hun persoonlijke ervaringen tijdens en na hun doorbraaksessie. 

ebook2.png

DE LOCATIE

De locatie van doorbraakcoaching is gelegen aan de Westerstraat 42 in Rotterdam. Dat is vlakbij de Erasmusbrug midden in het historische Scheepvaartkwartier in hartje Rotterdam. Rondom de locatie is genoeg (betaalde) parkeerruimte, het ligt vlakbij parkeergarage Erasmusbrug en zit op loopafstand van metrostation Leuvenhaven. 

Westerstraat 42 - Rotterdam
bottom of page