top of page

de doorbraaksessie

Met de doorbraakmethodiek leg ik in één sessie de oorsprong, de gevolgen en kenmerken van jouw disbalans bloot. Het wordt duidelijk wanneer je gestopt bent met het luisteren naar je gevoel, waarom je dat destijds deed, wat het je toen bracht en wat het je nu kost. In deze intensieve en diepgaande coachsessie van vier tot vijf uur krijg je een overzicht van je leven en een flinke dosis zelfinzicht. De sessie is een unieke mix is van psychologie, spiritualiteit en NLP, op een no-nonsense manier neergezet en aangevuld met mijn eigen goedgevulde rugzak met persoonlijke ervaringen. Je kan na de sessie beter je eigen gevoel duiden en zelfstandig de stappen in je leven zetten die goed voor je zijn. 

de werkwijze

We maken samen een reis door jouw leven. Hoe is jouw pad tot dusver gelopen? Wat was de dynamiek in de familie, het gezin en de omgeving waarin je als kind opgegroeide? Wat zijn belangrijke kruispunten op jouw levenspad geweest en hoe heb je op die momenten gereageerd? Ik leg de verbanden en duid de stappen die je hebt gezet. We leggen samen bloot wat jouw overlevingspatronen zijn en waar ze vandaan komen. Met een diepgaand gesprek en oefening hoor, zie én voel je zelf het verschil tussen de beslissingen in je leven die je vanuit je hoofd (ego) hebt gemaakt en de beslissingen vanuit je hart. Hoe voelt het om te luisteren naar je gevoel en hoe voelt het als je, met alle gevolgen van dien, je gevoel negeert? Uiteindelijk wordt kraakhelder wat je gevoel je momenteel probeert te zeggen en wat jouw volgende stappen in het leven zijn.

ervaringen van anderen

  • Martijn van het online platform 'jouw persoonlijke groei' deed een doorbraaksessie en deelde zijn persoonlijke ervaringen met de sessie hier.

  • In het e-book 'Doorbraak Inspiraties' delen mensen die een doorbraak hebben gehad en de weg terug naar zichzelf hebben gevonden hun ervaringen. Je download hem gratis hier.

  • Oud-militair en veteraan Patrick heeft ook een doorbraaksessie gedaan. In het korte filmpje hieronder zie je hoe Patrick de sessie ervoor, tijdens en na ervaart. Ook zie je de doorbraaksessie van politieman David die ondanks alle EMDR-behandelingen voor zijn PTSS nog steeds klachten heeft. Hij gaat in de sessie daarom een laag dieper.

samenvattend...

  • Eén intensieve en impactvolle coachsessie van maximaal vijf uur

  • Na de doorbraaksessie weet je concreet wat jouw volgende stap in het leven is

  • Locatie is in centrum Rotterdam

  • Totale kosten: €575,- (incl.)

Het is ook mogelijk voor een langere periode door mij begeleid te worden. Na de doorbraaksessie zien we elkaar dan regelmatig off- én online en help ik je een aantal maanden om de reis van hoofd naar hart te maken. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Let op: misschien is het mogelijk de sessie vergoed te krijgen van het opleidingsbudget vanuit de werkgever.

€100

afspraak maken

Klik op onderstaande button om een doorbraaksessie te boeken. Een afspraak hoeft vaak niet lang op zich te laten wachten. Ik werk doordeweeks overdag en eventueel 's-avonds. Geef anders meteen wat voorkeursdata door

 

bottom of page