Zonsopkomst_edited.jpg

DOORBRAAK - SESSIE

De basis van de coaching is een intensieve doorbraaksessie wat een unieke mix is van psychologie, spiritualiteit en NLP (neuro linguïstisch programmeren) die nergens anders in Nederland nog wordt toegepast. Er is sprake van een doorbraak als je bewust bent geworden van jouw disbalans én weer de weg gevonden hebt naar wie je werkelijk bent. Met die bewustwording help ik je vervolgens met de volgende stappen in je leven om weer volledig jezelf te zijn en daarmee in balans te komen. Na de coaching is de balans tussen wie je bent en wat je doet herstelt en kan jij uiteindelijk zelf de volgende stappen in je leven zetten die goed voor joú zijn. Hiermee is jouw doorbraak werkelijk levensveranderend en zeer impactvol.

DE WERKWIJZE

Jij en ik zitten tegenover elkaar in de prachtige tuinkamer van villa Oud-Walenburg. We maken samen een reis door jouw leven. Hoe is jouw leven tot dusver verlopen? Wat zijn de belangrijke kruispunten op jouw levenspad geweest en hoe heb je op die momenten gereageerd? Ik leg de verbanden en duid de stappen die je hebt gezet. We leggen samen bloot wat jouw patronen zijn en waar ze vandaan komen. Door stap voor stap door jouw leven te gaan, wordt het duidelijk waarom je nu met jouw hulpvraag zit. Jouw eigen leven geeft het antwoord op je vraag. Het antwoord is er al, alleen moet je het nog vinden. Ik help je daarbij. 

 

Als de sessie voorbij is, ben je moe, duizelig en energiek tegelijk. Je hebt namelijk die inzichten gekregen die je zocht. Je perspectief is scherper dan ooit, je weet nu wat je te doen staat. De reis is begonnen. 

SAMENVATTEND...

  • Eén intensieve en impactvolle coachsessie van drie uur

  • Na de doorbraaksessie weet je concreet wat je volgende stap in je leven is

  • Locatie is villa Oud-Walenburg in Rotterdam

  • Totale kosten: €375,- (excl.)

 

Let op: in het kader van 'persoonlijk leiderschap' is het wellicht mogelijk de sessie vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget van de werkgever. Benodigde documentatie hiervoor is beschikbaar.

€100

AFSPRAAK MAKEN

Klik op onderstaande button om een Doorbraaksessie te boeken. Een afspraak hoeft vaak niet lang op zich te laten wachten. Ik werk doordeweeks overdag en 's-avonds. Geef anders meteen wat voorkeursdata door.

 

Tot ziens in Rotterdam! 

 

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK