Zonsopkomst_edited.jpg

DOORBRAAK - SESSIE

In de doorbraaksessie coach ik je middels de doorbraakmethodiek waarbij in relatief korte tijd groot resultaat wordt bereikt. Het is een eenmalige intensieve sessie en een unieke mix van psychologie, spiritualiteit en NLP (neuro linguïstisch programmeren) die nergens anders in Nederland wordt toegepast. Het vereist van zowel coach als cliënt volledige openheid, overgave en kwetsbaarheid, want daarmee wordt het grootste resultaat bereikt. Er is sprake van een doorbraak als je bewust bent geworden van jouw eigen disbalans - het verschil tussen het gedrag wat je laat zien en wie je werkelijk bent - én als je weer in contact staat met wie je werkelijk bent.

DE WERKWIJZE

Jij en ik zitten tegenover elkaar in de prachtige tuinkamer van villa Oud-Walenburg. We maken samen een reis door jouw leven. Hoe is jouw leven tot dusver verlopen? Wat zijn de belangrijke kruispunten op jouw levenspad geweest en hoe heb je op die momenten gereageerd? Ik leg de verbanden en duid de stappen die je hebt gezet. We leggen samen bloot wat jouw patronen zijn en waar ze vandaan komen. Door stap voor stap door jouw leven te gaan, wordt het duidelijk waarom je nu met jouw hulpvraag zit. Jouw eigen leven geeft het antwoord op je vraag. Het antwoord is er al, alleen moet je het nog vinden. Ik help je daarbij. 

 

Als de sessie voorbij is, ben je moe, duizelig en energiek tegelijk. Je hebt namelijk die inzichten gekregen die je zocht. Je perspectief is scherper dan ooit, je weet nu wat je te doen staat. De reis is begonnen. 

SAMENVATTEND...

  • Eén intensieve en impactvolle coachsessie van drie uur

  • Na de doorbraaksessie weet je concreet wat je volgende stap in je leven is

  • Locatie is villa Oud-Walenburg in Rotterdam

  • Totale kosten: €375,- (excl.)

 

Let op: in het kader van 'persoonlijk leiderschap' is het wellicht mogelijk de sessie vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget van de werkgever. Benodigde documentatie hiervoor is beschikbaar.

€100

AFSPRAAK MAKEN

Klik op onderstaande button om een Doorbraaksessie te boeken. Een afspraak hoeft vaak niet lang op zich te laten wachten. Ik werk doordeweeks overdag en 's-avonds. Geef anders meteen wat voorkeursdata door.

 

Tot ziens in Rotterdam! 

 

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK