top of page

de doorbraaksessie

De doorbraaksessie is een intensieve en diepgaande coachsessie van vier uur waarbij je overzicht in je leven en heel veel zelfinzicht krijgt. De sessie is een unieke mix is van psychologie, spiritualiteit en NLP, gecombineerd met flinke dosis no-nonsense en mijn eigen rugzak aan persoonlijke ervaringen. Het is een snelle en impactvolle methodiek om de dynamiek tussen jouw hoofd en hart beter te begrijpen. Het geeft je zoveel zelfinzicht dat je eigenlijk niet meer anders wilt dan je hart volgen, omdat duidelijk is geworden dat de keuzes vanuit jouw overlevingsstrategie (hoofd) niet altijd de meest gelukkige waren. Hiermee doorbreek je de blokkade naar je gevoelswereld. 

de werkwijze

Met een diepgaand gesprek en oefening hoor, zie én voel je zelf het verschil tussen de beslissingen in je leven die je vanuit je hoofd (ego) hebt gemaakt en de beslissingen vanuit je hart. Wanneer ben je authentiek en wanneer pas je je (teveel) aan? Zo wordt kraakhelder wat je nu te doen hebt om te doen wat goed voor jou is! Je krijgt in de sessie richting voor de weg terug naar jezelf.

Het geeft inzicht in:
- wie je werkelijk bent
- wat jouw aanpassingsstrategie is
- waar die strategie vandaan komt
- wat je nú moet doen om weer in balans te komen

 

In slechts één intensieve sessie krijg je zóveel zelfinzicht dat je daarna zelf in staat bent om de dingen in je leven te veranderen zoals die goed voor jóu zijn.

ervaringen van anderen

  • Martijn van het online platform 'jouw persoonlijke groei' deed een doorbraaksessie en deelde zijn persoonlijke ervaringen met de sessie hier.

  • In het e-book 'Doorbraak Inspiraties' delen mensen die een doorbraak hebben gehad en de weg terug naar zichzelf hebben gevonden hun ervaringen. Je download hem gratis hier.

  • Oud-militair en veteraan Patrick heeft ook een doorbraaksessie gedaan. In het korte filmpje hieronder zie je hoe Patrick de sessie ervoor, tijdens en na ervaart. Ook zie je de doorbraaksessie van politieman David die ondanks alle EMDR-behandelingen voor zijn PTSS nog steeds klachten heeft. Hij gaat in de sessie daarom een laag dieper.

samenvattend...

  • Eén intensieve en impactvolle coachsessie van vier uur

  • Na de doorbraaksessie weet je concreet wat jouw volgende stap in het leven is

  • Locatie is in centrum Rotterdam

  • Totale kosten: €495,- (incl.)

Het is ook mogelijk voor een langere periode door mij begeleid te worden. Na de doorbraaksessie zien we elkaar dan regelmatig off- én online en help ik je een aantal maanden om de reis van hoofd naar hart te maken. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Let op: in het kader van 'persoonlijk leiderschap' is het wellicht mogelijk de sessie vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget van de werkgever. Benodigde documentatie hiervoor is beschikbaar.

€100

afspraak maken

Klik op onderstaande button om een doorbraaksessie te boeken. Een afspraak hoeft vaak niet lang op zich te laten wachten. Ik werk doordeweeks overdag en eventueel 's-avonds. Geef anders meteen wat voorkeursdata door

 

bottom of page