Zonsopkomst_edited.jpg

de doorbraaksessie

De basis van de coaching is een intensieve doorbraaksessie wat een unieke mix is van psychologie, spiritualiteit en NLP (neuro linguïstisch programmeren) die nergens anders in Nederland nog wordt toegepast. Er is sprake van een doorbraak als je bewust bent geworden van jouw disbalans én weer de weg gevonden hebt naar wie je werkelijk bent. Met die bewustwording help ik je vervolgens met de volgende stappen in je leven om weer volledig jezelf te zijn en daarmee in balans te komen. Na de coaching is de balans tussen wie je bent en wat je doet herstelt en kan jij uiteindelijk zelf de volgende stappen in je leven zetten die goed voor joú zijn. Hiermee is jouw doorbraak werkelijk levensveranderend en zeer impactvol.

DE WERKWIJZE

Met een diepgaande oefening voel je zelf het verschil tussen de beslissingen in je leven die je vanuit je hoofd (ego) hebt gemaakt en de beslissingen vanuit je hart. Wanneer ben je authentiek en wanneer pas je je (teveel) aan? Zo wordt kraakhelder wat je nu te doen hebt om te doen wat goed voor jou is! Je krijgt in de sessie richting voor de weg terug naar jezelf.

Het geeft inzicht in:
- wie je werkelijk bent
- welk belemmerend gedrag je inzet
- waar dat gedrag vandaan komt
- wat je nú moet doen om in balans te komen

 

In slechts één intensieve sessie krijg je zóveel zelfinzicht dat je daarna zelf in staat bent om de dingen in je leven te veranderen zoals die goed voor jóu zijn.

    Martijn van het online platform 'jouw persoonlijke groei' deed een doorbraaksessie en deelde zijn persoonlijke ervaringen met de sessie hier

SAMENVATTEND...

  • Eén intensieve en impactvolle coachsessie van drie uur

  • Na de doorbraaksessie weet je concreet wat je volgende stap in je leven is

  • Locatie is villa Oud-Walenburg in Rotterdam

  • Totale kosten: €375,- (excl.)

Het is ook mogelijk voor een langere periode door mij begeleid te worden. Na de doorbraaksessie zien we elkaar dan regelmatig off- én online en help ik je een aantal maanden om de reis van hoofd naar hart te maken. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Let op: in het kader van 'persoonlijk leiderschap' is het wellicht mogelijk de sessie vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget van de werkgever. Benodigde documentatie hiervoor is beschikbaar.

€100

AFSPRAAK MAKEN

Klik op onderstaande button om een Doorbraaksessie te boeken. Een afspraak hoeft vaak niet lang op zich te laten wachten. Ik werk doordeweeks overdag en 's-avonds. Geef anders meteen wat voorkeursdata door.

 

Tot ziens in Rotterdam! 

 

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK