INDIVIDUELE

- coaching -

"Knowing yourself is the beginning of all wisdom"

Aristoteles

DE VISIE

Veel mensen weten niet wie ze zijn of waar ze voor staan. Als je dit niet weet, is de kans groot dat je het leven op een manier leeft waar je niet gelukkig van wordt. Mogelijk heb je je ergens in je leven onbewust op aangepast. Hierdoor ben je een rol gaan spelen en ben je 'vergeten' wie je werkelijk bent. Je bent gaan leven vanuit je hoofd (denken) en minder vanuit je hart (voelen). Dit kan veel problemen tot gevolg hebben. Je voelt je ongelukkig, leeg of zoekend. Lichamelijk zit je niet lekker in je vel en de kans op een crisis (burn-out, scheiding, lichamelijke problemen, etc.) is groot. 

DE MISSIE

Je mag jezelf gaan (terug)vinden. Dat wat zich diep in je binnenwereld afspeelt, mag in balans komen met wat je de buitenwereld laat zien. Je mag weer in contact komen met je gevoel en daar meer naar gaan luisteren. Zo kom je stapje voor stapje weer terug in verbinding met jezelf. Hoe sterker die verbinding met jezelf is, hoe beter je in staat bent het leven op een manier te leven die wél bij je past. De kennis om dat te doen, zit al in jezelf, maar het patroon om je aan te passen kan zo diep ingesleten zijn, dat je hulp nodig hebt om uit die groef te komen. 

DE STRATEGIE

We maken in een doorbraaksessie samen een reis door jouw leven. We onderzoeken hoe jouw leven tot dusver is verlopen. We staan stil bij de belangrijke kruispunten op jouw levenspad en leggen bloot hoe jij op die punten hebt gereageerd. Ik leg de verbanden en duid de stappen die je hebt gezet. Door gerichte vragen en oefeningen kom jij weer bij de kennis in jezelf. Zo vinden we samen de bron en vorm van jouw overlevingsstrategie. Nu je bewust van deze strategie, kan je hem ook gaan veranderen. Ik help je daarbij.

WAT JE NOG MEER MOET WETEN

De locatie van doorbraakcoaching is bijzonder: villa Oud-Walenburg. Dit monumentale pand is gelegen in het centrum van Rotterdam op loopafstand van het Centraal Station. De doorbraaksessie vindt plaats in de tuinkamer van dit imposante gebouw.

 

De duur is van de sessie is maximaal drie uur. Dit dwingt ons om snel samen tot de kern te gaan. Als je wilt, maken we van het grootste gedeelte van de doorbraaksessie een video-opname. Het is zonde als inzichten en kennis verloren gaat. Na afloop stuur ik jou de enige kopie van de opname toe, zodat je de sessie op je gemak nog eens kan terugkijken.

Er zijn meerdere mogelijkheden:

 

KENNISMAKEN

 • 1 uur

 • In Rotterdam of tijdens een wandeling in de Randstad

€100

DOORBRAAKSESSIE

 • Eénmalige sessie

 • 3 uur

 • Zien, horen en ervaren

 • Een impactvolle ervaring!

€300

BEGELEIDING

 • Vervolg op doorbraaksessie

 • Maatwerk

 • Begeleiding via telefoon of gesprek bij jou of mij 

prijs nader te bepalen

€100

AFSPRAAK MAKEN

Laat onderaan de pagina je gegevens en je bericht achter. Een afspraak hoeft vaak niet lang op zich te laten wachten. Ik werk doordeweeks overdag en 's-avonds. Geef anders meteen wat voorkeursdata door.

 

Tot ziens in Rotterdam! 

 

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK