top of page

doorbraak traject

In een doorbraaksessie krijg je de inzichten die je nodig hebt om jouw balans te herstellen, maar het kost vaak veel energie en moeite om oude patronen te doorbreken en echt volledig jezelf te zijn. Zeker in geval van een burn-out of PTSS is een doorbraaktraject dan ook sterk aan te raden. Ik begeleid je dan een aantal maanden lang gedurende jouw proces, waardoor de kans op vooruitgang het grootst is. Het grootste gedeelte van de sessies doen we in mijn coachpraktijk in Rotterdam, maar gedurende het traject zullen we ook regelmatig buiten zijn en maken we samen afspraken over alle stappen die we nemen.

We starten met een telefonisch of een face-to-face intake-gesprek. Daarna plannen we zo snel mogelijk de doorbraaksessie van vier uur. Die sessie maakt erg veel impact. In korte tijd komt er heel veel op je af. Daarom reflecteren we na één of twee weken samen op de sessie. Met de inzichten van de sessie ga je zelf aan de slag. Vervolgens hebben frequent contact om de voortgang te bespreken, nieuwe inzichten op te halen en acties uit te zetten. Daar waar nodig hebben we frequenter contact. Bij jou, bij mij, binnen of buiten tijdens een wandeling, dag en nacht als het nodig is. Het is een proces wat we echt samen gaan doen.  

Michiel van der Pols 08lowres.jpg

In deze periode ga je intensief met jezelf aan de slag. Het is een levensveranderende ervaring. Je maakt in korte tijd de reis van je hoofd naar je hart waardoor álles in je leven verandert. Het is het grootste cadeau aan jezelf.

20210826_103257.jpg

samenvattend...

  • Een aantal maanden begeleid ik je in jouw proces

  • We zien elkaar in totaal één-op-één12 uur lang!

  • Start van het traject is de doorbraaksessie

  • We zien elkaar in Rotterdam, gaan wandelen, doen waar jij behoefte aan hebt (maatwerk dus!)

  • Aanvullend extra contact hebben we via telefoon/whatsapp

  • Je maakt de reis van je hoofd naar je hart

  • Totale kosten: €1500,- (excl.) - mogelijk in termijnen te betalen

Let op: in het kader van 'persoonlijk leiderschap' is het wellicht mogelijk de sessie vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget van de werkgever. Benodigde documentatie hiervoor is beschikbaar.

€100

INTERESSE?

Klik op onderstaande button om mij een mail te sturen en een afspraak te maken. We maken eerst kennis, daarna beslis jij of we samen verder gaan werken of niet. 

 

bottom of page