DOORBRAAK

- TRAJECT -

DOORBRAAK - TRAJECT

Bij het doorbraak-traject begeleid ik je zes maanden lang gedurende jouw proces. Dit is de meest effectieve manier om daadwerkelijk een doorbraak in je leven te realiseren. In een doorbraaksessie krijg je die inzichten die je nodig hebt om de volgende stappen in je leven te zetten, maar het kost vaak veel energie en moeite om oude patronen te doorbreken. De groef van die patronen is vaak diep ingesleten. Door gedurende zes maanden contact met elkaar te hebben en samen aan jouw doorbraak te werken, is de kans op vooruitgang het grootst.   

Gedurende zes maanden hebben we tenminste zes keer contact. We starten met een telefonisch of een face-to-face intake-gesprek. We plannen daarna zo snel mogelijk de doorbraaksessie van drie uur. Die sessie maakt erg veel impact. In korte tijd komt er heel veel op je af. Daarom hebben we na twee weken nog een telefonische reflectie op de sessie. Met de inzichten van de sessie ga je zelf aan de slag. Vervolgens hebben we na twee, vier en zes maanden een afspraak om de voortgang te bespreken, nieuwe inzichten op te halen en acties uit te zetten. Daar waar nodig hebben we frequenter contact. Bij jou, bij mij, binnen of buiten tijdens een wandeling, dag en nacht als het nodig is. Het is een proces wat we echt samen gaan doen.  

In dit half jaar ga je intensief met jezelf aan de slag. Het is een levensveranderende ervaring. Je maakt in korte tijd de reis van je hoofd naar je hart waardoor álles in je leven verandert. Het is het grootste cadeau aan jezelf.

SAMENVATTEND...

  • Zes maanden lang begeleid ik je intensief in jouw proces

  • Tenminste zes keer spreken/zien we elkaar

  • Aanvullend extra contact hebben we via telefoon/whatsapp

  • Je maakt de reis van je hoofd naar je hart

  • Totale kosten: €1250,- (excl.) - mogelijk in termijnen te betalen

Let op: in het kader van opleiding 'persoonlijk leiderschap' is het wellicht mogelijk de sessie vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget van de werkgever. Benodigde documentatie hiervoor is beschikbaar.

€100

INTERESSE?

Klik op onderstaande button om mij een mail te sturen en een afspraak te maken. We maken eerst kennis, daarna beslis jij of we samen verder gaan werken of niet. 

 

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK