top of page
Zonsopkomst_edited.jpg

gratis
e-books

doorbraak
levensvragen

1639739382.png

'The key to wisdom is knowing the right questions'

In dit e-book geef ik je het stappenplan van de doorbraakmethodiek en dertien diepe levensvragen. Met deze levensvragen leg je stukje voor stukje jouw eigen levenspuzzel. Als je die puzzel gelegd hebt kan je tot waardevolle zelfinzichten komen en zelfstandig een doorbraak in jouw leven realiseren.

doorbraak
inspiraties

ebook2.png

Tweeëntwintig mensen die allemaal in een doorbraaksessie een persoonlijke doorbraak hebben gehad, vertellen in het e-book 'Doorbraak Inspiraties' over hun persoonlijke ervaringen tijdens en na hun doorbraaksessie. 

 

Dit doen ze aan de hand van drie vragen:

1 - Wat was voor jou de doorbraak in de sessie?
2 - Hoe heeft de sessie jouw leven veranderd?
3 - Welke les/welk inzicht wil je aan anderen vanuit jouw eigen proces doorgeven?

s is van spiritualiteit

S is van EBOOK.png

Tijdens mijn spirituele zoektocht hoorde ik me vaak tegen mezelf zeggen:

 

“Had ik dit als kind maar geweten, dat had me een hoop ellende bespaard”.

 

Precies die gedachte heeft me op het idee gebracht een gids te schrijven voor jongeren (en hun nieuwsgierige ouders). Juist om ze aan het begin van hun leven laagdrempelig in contact te brengen met spiritualiteit en hen te inspireren tot het nadenken over hun leven

12 lessen van een stadsmarinier

Stadsmarinier EBOOK.png

Twaalf jaar lang mocht ik de bijzondere functie van stadsmarinier bij de gemeente Rotterdam vervullen. Het voelde voor mezelf goed om op het einde van deze periode te reflecteren op wat ik gezien en geleerd heb. Daarbij leek het me de uitdaging om uit die twaalf jaar mijn twaalf lessen/reflecties te filteren. Wat gebrabbel voor mezelf in een schriftje werd een lange mail en uiteindelijk dit e-book toen bleek dat het lessen waren die de moeite van het doorgeven waard zijn.

bottom of page