GRATIS E-BOOK

S is van spiritualiteit

DOWNLOAD HIER

“Had ik dit als kind maar geweten”…

In mijn eigen persoonlijke zoektocht ben ik ook het pad van spiritualiteit op gegaan. Ik was op zoek naar antwoorden op voor mij belangrijke levensvragen. Spiritualiteit was echter totaal nieuw voor mij. Ik heb 12,5 jaar bij het Korps Mariniers gediend en heb me jaren ingezet voor het verbeteren van de veiligheid in de stad Rotterdam. Het laatste waar ik me mee bezig hield, was spiritualiteit. Ik had altijd het gevoel dat het een wereld was voor zwevers, kruidentheedrinkers en andere geitenwollensokkentypes. Het had me niet eerder aangesproken en ik hield me er verre van. Ik stapte dus in een totaal nieuwe wereld, maar vond juist in spiritualiteit de antwoorden die ik zocht. Het werd me dan ook duidelijk dat spiritualiteit niet iets zweverigs is, maar juist iets heel moois en nuttig voor iedereen. Het maakt je nadenken over jezelf, je leven en de wereld om je heen. Door spiritualiteit hervond ik mezelf.

 

Juist de spirituele lessen vormen nu dé belangrijke bouwstenen in mijn werk als doorbraakcoach. Het is een andere manier van kijken naar het leven. Juist die andere kijk kan zo verfrissend, verhelderend en verlichtend zijn.

Tijdens mijn zoektocht op het spirituele pad zei ik vaak tegen mezelf: “Had ik dit als kind maar geweten, dat had me een hoop ellende bespaard”. Precies die gedachte heeft me op het idee gebracht een gids te schrijven voor jongeren (en hun nieuwsgierige ouders) over de diverse onderwerpen van spiritualiteit. Juist om ze aan het begin van het leven laagdrempelig in contact te brengen met spiritualiteit en hen zo jong al te inspireren na te denken over hun leven. 

 

S is van Spiritualiteit is geschreven voor jongeren vanaf 8 jaar oud. Ik hoop dat de vaak toch wat complexe onderwerpen nu wat begrijpelijker zijn. Het nodigt uit tot nadenken, zelfreflectie en vervolgonderzoek. Nu ik zelf vader ben geworden van een prachtige dochter (Lisa) voel ik dat ik wat terug mag geven. Daarom dat ik dit e-book gratis ter beschikking stel aan iedereen die het wil lezen. Je mag het gebruiken, delen, kopiëren, uitprinten, voorlezen... hoe meer mensen het lezen, hoe meer het bijdraagt aan een bewustere wereld.

Heel veel leesplezier!

Michiel van der Pols

www.doorbraakcoaching.com

 

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK