combi-traject doorbreken en helen

Het traject doorbreken & helen combineert de no-nonsense coaching van Michiel van der Pols met de spirituele begeleiding van Janneke Tiemissen. Dit traject combineert hard en zacht, aards en spiritueel, mannelijke en vrouwelijke energie en vormt zo een gebalanceerde begeleiding in jouw reis van hoofd naar hart. 

 

Om jouw eigen belemmerende patronen te kunnen begrijpen, te doorbreken en daarmee uit jouw comfortzone te stappen is kracht nodig. Hierin voorziet de start van het traject met een doorbraaksessie bij Michiel in Rotterdam. Michiel heeft een snelle en impactvolle methodiek om de dynamiek tussen jouw hoofd en hart beter te begrijpen. Je krijgt veel zelfinzicht, een nieuwe richting en direct toepasbare handvatten om in jouw leven een positieve verandering te realiseren.

 

Alles over Michiel en zijn werkwijze vind je hier

Bij het doorbreken van jouw patronen in het dagelijkse leven zal je door je eigen innerlijke weerstand (angsten) heen moeten gaan. Hierbij zal Janneke je helpen. Met het geven van healings en een spirituele begeleiding helpt Janneke jou om de innerlijke blokkades, oude pijnen, beperkende overtuigingen en negatieve energie te helen. Zo zal je in het dagelijkse leven beter in staat zijn te doen wat goed is voor jou, zodat je terug in balans komt en in staat bent meer vanuit je hart te leven.

 

Alles over Janneke en haar werkwijze vind je hier.

In onderstaande video vertellen Miranda en Johann over hun ervaringen met de healing die Janneke hen heeft gegeven. Beiden hebben voor de healing een doorbraaksessie gedaan. Door eerst de blokkade naar hun gevoelswereld te doorbreken en vervolgens oude pijnen te helen, vinden ze de weg terug naar zichzelf.

samenvattend...

 • Een innerlijke reis van drie maanden

 • Een doorbraaksessie, drie healings en een evaluatiegesprek

 • Gedurende het gehele traject online begeleiding van de twee coaches Janneke en Michiel

 • Locaties: Rotterdam en Bennekom/online

 • Totale kosten: €1500,- (excl.) - mogelijk in termijnen te betalen

Let op: in het kader van 'persoonlijk leiderschap' is het wellicht mogelijk de sessie vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget van de werkgever. Benodigde documentatie hiervoor is beschikbaar.

€100

Janneke en Michiel
Janneke-healer-240x300.jpg

janneke tiemissen

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn

Janneke is hoog-sensitief en paranormaal begaafd en helpt mensen vanuit haar praktijk in Bennekom met het geven van healings en readings. Ze werkt zowel offline als online. Janneke heeft veel ervaring met het helpen van hoog-sensitieve jongeren, mannen en vrouwen. Ook is ze actief als spreker en trainer. Als voormalig onderofficier van de Landmacht is ze daarnaast erg vertrouwd met de hoog-risico beroepen. 

michiel van der pols

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn

Michiel heeft vijfentwintig jaar in het veiligheidsdomein (defensie en gemeente Rotterdam) gewerkt. Hij is actief als doorbraakcoach, spreker en schrijver. Michiel is ook hoog-sensitief en heeft een no-nonsense manier van coachen waarbij hij op een snelle en heldere manier direct tot de kern komt. Michiel werkt alleen offline vanuit zijn praktijk in hartje Rotterdam en heeft veel ervaring in het werken met verschillende doelgroepen.

Michiel van der Pols 08lowres.jpg

€100

INTERESSE?

Klik op onderstaande button om ons een mail te sturen en direct een afspraak te maken en/of om meer informatie te krijgen.