Zonsopkomst_edited.jpg

doorbraak

experience

DE DOORBRAAK EXPERIENCE

De naam zegt het al, het is écht een ervaring. Het is een ervaring die speciaal gecreëerd is voor mensen die een nieuwe richting in het leven zoeken. Dat kan op allerlei vlakken zijn - relatie, werk, gezondheid, eigenlijk alle levensthema's. Alle kennis voor die nieuwe richting zit al in jezelf. Tijdens de Doorbraak Experience kom je onder begeleiding weer in contact met dié kennis en weet je meer dan ooit wat je volgende stappen gaan zijn.

 

Op een unieke locatie ga je met een kleine groep van maximaal tien mensen op een heel andere manier naar jouw eigen leven kijken. Aan de hand van de twaalf diepe vraagoefeningen uit het boek 'De Doorbraak' ga je op zoek naar wat jouw leven je probeert te vertellen. Elk leven vertelt immers een uniek verhaal. Wat is de jouwe?

Hoewel de locatie van de Doorbraak Experience heel rustig is en omgeven door natuur, is het programma van de Experience best intensief. Er wordt mentaal echt wat van je gevraagd. In het weekeinde krijg je de mogelijkheid, ruimte en begeleiding om goed stil te staan bij de belangrijkste levensvragen. Wie ben je? Wat kom je hier doen? Wat heb je nú te veranderen?

Het doel van de Doorbraak Experience:

Je komt weer in contact met wie je werkelijk in de kern bent. Je snapt waarom je leven is gelopen zoals het is gelopen en je weet nu welke volgende stappen je in leven te zetten hebt. Na de Doorbraak Experience is de balans tussen wie je bent en wat je doet herstelt en kan jij uiteindelijk zelf de volgende stappen in je leven zetten die goed voor joú zijn. Hiermee is de Experience werkelijk levens-veranderend en zeer impactvol.

thumbnail_DeDoorbraak_MOCKUP_edited.png

DATA

In 2021 zal er tenminste vier keer een Doorbraak Experience plaatsvinden. De start is altijd op vrijdagochtend en het einde is op zondagmiddag. Dit zijn de weekenden voor 2021:

  • 26, 27 en 28 maart

  • 4, 5 en 6 juni

  • 10, 11 en 12 september

  • 5, 6, en 7 november

Elk weekeinde is er plaats voor maar tien deelnemers. Wees dus op tijd met reserveren!

 

LOCATIE

De hele Doorbraak Experience is op en rond het Emmausklooster in Velp (nabij Grave). Dit is het oudste Kapucijnenklooster van Nederland (1645) en is uitgeroepen tot het stilste plekje, met de mooiste kapel en met de mooiste kloostertuin van Nederland. Als hét pelgrimsklooster van Nederland biedt het Emmausklooster o.a. onderdak aan pelgrims van de Camino de Santiago. 

Het klooster wordt niet meer bewoond door Paters, maar doet nu dienst als spiritueel retraitecentrum. Het is dé ideale plek om in alle rust, midden in de natuur en in zuivere energie de weg naar binnen te maken. Je slaapt twee nachten op je eigen kamer, we eten in een prachtige gezamenlijke eetzaal en er is genoeg tijd om te wandelen en mediteren als je daar behoefte aan hebt.  

Het adres: Basilius van Bruggelaan 4

5363 VA Velp (Noord-Brabant)

FEEDBACK 1ste EDITIE

In augustus 2020 was de allereerste editie van de Doorbraak Experience. Natuurlijk hebben we de deelnemers om feedback gevraagd. Dit is wat ze zelf over het weekeinde zeiden:

KOSTEN

De totaalprijs voor deze 3-daagse experience is €975,- (incl. btw). 

Overnachtingen, maaltijden en gebruik van alle faciliteiten is bij de prijs inbegrepen. 

 

Let op: in het kader van 'persoonlijk leiderschap' is het wellicht mogelijk de sessie vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget van de werkgever. Benodigde documentatie hiervoor is beschikbaar.

COACHES

wat vorige deelnemers ervan vonden

shutterstock_1037023687 - kopie.jpg

"Stapsgewijs krijg je meer inzicht in je ware ik. Vraagt moed en kwetsbaarheid van jezelf maar ook om een goede begeleiding hierin. En dat hebben jullie geboden."

___

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK

Kampvuurplaats