Emmausklooster-2.jpg

18,19 en 20 september 2020

Deze ervaring is speciaal gecreëerd voor mensen die een nieuwe richting in het leven zoeken. Alle kennis voor die nieuwe richting zit al in jezelf. Met de doorbraakmethodiek kom je in contact met dié kennis en weet je meer dan ooit wat je volgende stappen gaan zijn. Op een unieke locatie ga je met een kleine groep mensen op een heel andere manier naar jouw eigen leven kijken. Aan de hand van de twaalf diepe vraagoefeningen uit het boek 'De Doorbraak' ga je op zoek naar wat jouw leven je probeert te vertellen. Elk leven vertelt immers een uniek verhaal. Wat is de jouwe?

 

Aan bod komen de volgende onderwerpen:

 

Analyse van je huidige situatie, de dynamiek in jouw jeugd, jouw overlevingsstrategie, wie jij in essentie bent, school, werk, relaties en de groepen waarin je leeft, de zielsverwanten in jouw leven, - jouw levensles en wat je na de Doorbraak Experience concreet te doen hebt om in balans te komen.

Kernwoorden van deze experience zijn: open, kwetsbaar, impactvol en levensveranderend

De groep is maximaal 10 mensen groot.

Het doel van de Doorbraak Experience:

Je komt weer in contact met wie je werkelijk in de kern bent. Je snapt waarom je leven is gelopen zoals het is gelopen en je weet nu welke volgende stappen je in leven te zetten hebt. Na de Doorbraak Experience is de balans tussen hoofd en hart herstelt.

De hele Doorbraak Experience is op en rond het Emmausklooster in Velp (nabij Grave). Dit is het oudste Kapucijnenklooster van Nederland (1645) en is uitgeroepen tot het stilste plekje, met de mooiste kapel en met de mooiste kloostertuin van Nederland. Als hét pelgrimsklooster van Nederland biedt het Emmausklooster o.a. onderdak aan pelgrims van de Camino de Santiago. 

Het klooster wordt niet meer bewoond door Paters, maar doet nu dienst als spiritueel retraitecentrum. Het is dé ideale plek om in alle rust, midden in de natuur en in zuivere energie de weg naar binnen te maken. Je slaapt twee nachten op je eigen kamer, we eten in een prachtige gezamenlijke eetzaal en er is genoeg tijd om te wandelen en mediteren als je daar behoefte aan hebt.  

Het adres: Basilius van Bruggelaan 4

5363 VA Velp (Noord-Brabant)

De totaalprijs voor deze 3-daagse experience is €475,-

Overnachtingen, maaltijden en gebruik van alle faciliteiten is bij de prijs inbegrepen.

GERNO HESSELINK

MICHIEL VAN DER POLS

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK