top of page

de doorbraak community

De doorbraakmethodiek wordt door meer coaches toegepast. Zij hebben zich verenigd in de Doorbraak Community. Alle coaches zijn door mij opgeleid. De coaches hebben met elkaar gemeen dat energie en intuïtie hun belangrijke instrumenten zijn. Elke coach heeft echter zijn of haar eigen unieke manier om de methodiek over te dragen. Kies hier de coach die het beste bij jou past.

Michiel%2520van%2520der%2520Pols%252008l

michiel van der pols

ROTTERDAM

Keywords: diepgaand, doorbrekend en duurzaam

gewoonTwan_001_edited.webp

twan van tilburg

VLAARDINGEN

Keywords: burn-out, trauma, no-nonsense en luisterend oor

121047558_2743188529281831_3924641964569

monique diemers

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Keywords: burn-out, holistisch, ontspannen en ontstressen

€100

voor coaches

Als je je aangetrokken voelt tot de doorbraakmethodiek, neem dan contact met me op om de mogelijkheden door te spreken om aan te sluiten bij de Doorbraak Community.

Doorbraakcoaching werkt samen met Camino Travel & Coaching. Een uniek concept voor mensen die de pelgrimstocht naar Santiago gaan lopen en het meeste uit hun reis willen halen. Kijk voor meer informatie op www.caminotravelcoaching.com

 

www_caminotravelcoaching.png

Op de website afhangen.com zijn coaches, trainers en therapeuten verzameld die zélf werkzaam zijn (geweest) in de hoog-risico beroepsgroepen. Onder het mom - it takes one to know one - zijn deze ervaringsdeskundigen in staat oud-collega's beter te helpen en de drempel naar hulp te verlagen. Het is voor de hulpvrager die in een hoog-risico beroep werkzaam is (geweest) op de website eenvoudig en veilig om de hulp te zoeken die bij die persoon past.

Afbeelding1_edited.jpg

Voor ambtenaren van de gemeente Rotterdam is het mogelijk een doorbraaksessie of -traject vergoed te krijgen. Op RIO vind je me bij de externe coaches. Dien een verzoek in bij je direct leidinggevende om een afspraak te kunnen maken. 

logo-gemeente-rotterdam.jpg
bottom of page