Zonsopkomst_edited.jpg

DOORBRAAK - ONLINE

Deze online coaching is ontwikkeld voor mensen die een nieuwe richting in het leven zoeken en dat individueel en rustig thuis willen doen. Alle kennis voor die nieuwe richting zit al in jezelf. Met de online-doorbraakmethode kom je in contact met dié kennis en weet je na het doorlopen van alle vragen wat jouw volgende stappen in het leven zijn. Aan de hand van de  levensvraagoefeningen uit het boek 'De Doorbraak' ga je op zoek naar wat jouw leven je probeert te vertellen. Elk leven vertelt immers een uniek verhaal. Wat is de jouwe?

thumbnail_DeDoorbraak_MOCKUP_edited.png

De vraagoefeningen kunnen je helpen op een andere, wellicht lichtere manier naar je leven te laten kijken en de antwoorden te vinden die je nú nodig hebt. Je kan niet vooruitkijken. Het enige wat je kan doen is naar je leven tot dusver kijken en op zoek gaan naar wat het leven je probeert te vertellen. Achter alle belangrijke gebeurtenissen in het leven zit immers een reden. 

In veertien dagen tijd ga je met dertien levensvragen aan de slag. Elke dag krijg je aan het begin van de dag per mail de vraag met uitleg toegestuurd. Er zit een logische opbouw in de vragen. Het antwoord op elke vraag is een puzzelstukje van jouw levenspuzzel. Als je alle vragen en oefeningen gedaan hebt, heb je je eigen levenspuzzel gelegd en snap je waarom je leven is gelopen zoals het is gelopen. Je weet na deze veertien dagen welke volgende stappen je in het leven te zetten hebt en kun je gaan werken aan het herstel van de balans tussen hoofd en hart.

Je kan ervoor kiezen elk antwoord op de vraag mij te mailen zodat ik je daar dagelijks feedback op kan geven en je intensief vraag-voor-vraag kan begeleiden óf we hebben een eenmalig afsluitend telefonisch consult als je alle antwoorden voor jezelf beantwoord hebt.

SAMENVATTEND...

  • Dertien online vraagoefeningen in veertien dagen

  • Elke vraag duurt 5 á 30 minuten om te beantwoorden

  • Na de oefeningen weet je concreet wat je volgende stap in je leven is

  • Optie 1 - telefonisch consult na beantwoorden van alle dertien vragen €150,- (excl)

  • Optie 2 - reactie per mail op elk antwoord en afsluitend telefonisch consult €250,- (excl.)

€100

IK DOE HET!

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor de Doorbraak-online. Geef daarbij aan of je voor optie 1 of 2 gaat. Na aanmelding krijg je de factuur en de eerste vraag met uitleg toegestuurd. Deze eerste vraag wordt toegestuurd wanneer jij er klaar voor bent. 

 

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK