DOORBRAAK

- ONLINE -

DOORBRAAK - ONLINE

Deze online coaching is ontwikkeld voor mensen die een nieuwe richting in het leven zoeken en dat individueel en rustig thuis willen doen. Alle kennis voor die nieuwe richting zit al in jezelf. Met de online-doorbraakmethode kom je in contact met dié kennis en weet je wat je volgende stappen in het leven zijn. Aan de hand van de diepe levensvraagoefeningen uit het boek 'De Doorbraak' ga je op zoek naar wat jouw leven je probeert te vertellen. Elk leven vertelt immers een uniek verhaal. Wat is de jouwe?

OMSLAG_DeDoorbraak_VOORKANT.jpg

De vraagoefeningen kunnen je helpen op een andere, wellicht lichtere manier naar je leven te laten kijken. Je kan niet vooruitkijken. Het enige dat je kan doen is naar je leven tot dusver kijken en op zoek gaan naar wat het leven je probeert te vertellen. Achter alle belangrijke gebeurtenissen zit een reden. Aan bod komen de volgende onderwerpen: Analyse van je huidige situatie, de dynamiek in jouw jeugd, jouw overlevingsstrategie, wie jij in essentie bent, school, werk, relaties en de groepen waarin je leeft, de zielsverwanten in jouw leven, - jouw levensles en wat je na de online training concreet te doen hebt.

In veertien dagen tijd ga je met dertien levensvragen aan de slag. Elke dag krijg je aan het begin van de dag per mail de vraag met uitleg toegestuurd. Er zit een logische opbouw in de vragen. Het antwoord op elke vraag is een puzzelstukje van jouw levenspuzzel. Als je alle vragen en oefeningen gedaan hebt, heb je je eigen levenspuzzel gelegd en snap je waarom je leven is gelopen zoals het is gelopen. Je weet na deze veertien dagen welke volgende stappen je in het leven te zetten hebt en kun je gaan werken aan het herstel van de balans tussen hoofd en hart.

Na de veertien dagen mail je mij de antwoorden op de vragen en bespreken we jouw inzichten in een afsluitend telefonisch consult.

SAMENVATTEND...

  • Dertien online vraagoefeningen in veertien dagen

  • Elke vraag duurt 5 á 20 minuten om te beantwoorden

  • Na de oefeningen weet je concreet wat je volgende stap in je leven is

  • Telefonisch consult na afloop voor vragen - feedback - aanvullingen

  • Totale kosten: €150,- (excl.)

€100

IK DOE HET!

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor de Doorbraak-online. Na aanmelding krijg je de factuur en de eerste vraag met uitleg toegestuurd. Deze eerste vraag wordt toegestuurd wanneer jij er klaar voor bent. 

 

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK