begeleiding tot terug in je kracht

Er gaat een redelijk lang proces vooraf aan het belanden in een burn-out situatie. Vaak gaan er jaren aan vooraf waarbij je jouw eigen grenzen teveel overschreden hebt. Bij een burn-out ben je voortdurend uitgeput en opgebrand, alle energie lijkt opgebruikt, je raakt niet uitgeslapen, komt niet tot rust of kunt de slaap niet meer vatten. Vaak wordt de situatie op het werk als de grote boosdoener aangewezen, of die ene vreselijke manager of een moeilijke thuissituatie. Er wordt dus vooral naar de buitenwereld gekeken, terwijl de werkelijk oorzaak van de burn-out alleen bij jouzelf ligt. Het zegt iets over hoe jíj hebt gereageerd op de gebeurtenissen in jouw leven.

 

 

wake-up call

 

Een burn-out kan je zien als een harde wake-up call dat jezelf iets te veranderen hebt. Je hebt een manier van reageren op de gebeurtenissen in je leven die niet goed voor je werkt. Het is daarom belangrijk naar binnen te kijken en daar het antwoord te vinden op de vraag wáárom je in een burn-out geraakt bent. In de doorbraaksessie krijg je een stuk bewustwording waarmee je zelf aan de slag gaat. Aangezien je het patroon al zólang onbewust hebt toegepast, is de groef diep gesleten. Het is aan te raden voor het doorbraak-traject te gaan, zodat ik je langer kan begeleiden om terugval te voorkomen.

> plan een intakegesprek

MARADE TOUCH

Als je behoefte hebt aan meer dan doorbraakcoaching alleen, maak ik je graag attent op dé burn-out coach Monique Diemers uit Krimpen aan den IJssel. Zij combineert de doorbraakmethodiek met aroma-touch massage, reiki, access bars én essentiële oliën. Je vindt haar op: www.maradetouch.nl

045c81a4709b60989d0d45cf88630bc78c47c735

DOORBRAAKCOACHING

Walenburgerweg 33, Rotterdam

​​mwvanderpols@live.nl

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

MAAK EEN AFSPRAAK